brazilsko feniranje

Cena tretmana:

BRAZILSKO FENIRANJE KRATKA KOSA 5000
BRAZILSKO FENIRANJE SREDNJA KOSA 6500
BRAZILSKO FENIRANJE DUGA KOSA 8000
BRAZILSKO FENIRANJE EKSTRA DUGA KOSA 9500
BRAZILSKO FENIRANJE ŠIŠKI 1000

BRAZILSKO FENIRANJE

Brazilsko feniranje je apsolutni hit u svetu i kod nas, jer oni koji su probali kažu da samo jedan tretman rešava sve probleme sa kosom.

Mnoge Holivudske zvezde kao i mnoge domaće glumice, pevačice i voditeljke, sjaj, punoću i zdrav izgled svoje kose duguju upravo Brazilskom feniranju.

U čemu je tajna?! Sadrži više faza i traje oko sat, dva u zavisnosti od gustine kose. Frizer na kosu nanosi keratin, koji je sastavni deo ljudske dlake. Pod visokom temperaturom i korišćenjem specijalnih pegli keratin se zaključava u dlaku hidrirajući je i dajući joj visok sjaj. Rezultat Brazilskog feniranja je zdrava i ravna kosa. Tretman traje od tri do devet meseci u zavisnosti od stepena oštećenja kose. Tokom trajanja tretmana kosa je posle svakog pranja i sušenja samo uz pomoć fena ravna i isfenirana kao da ste izašle iz salona.

Tretman je bezbedan za sve tipove kose, tanke, oštre i oštećene, farbane. . . Najbolji rezultati su vidljivi na ekstremno oštećenoj kosi.

Brazilsko feniranje kose je privremeno ispravljanje koje omogućava keratinu da prodre u samu srž dlake i omogući njenu elastičnost i čvrstoću 3-4 meseca od tretmana.

Za zdrav izgled kosi je neophodan keratin, protein koji kosi:

  • vraća visoki sjaj

  • postojanost boje

  • poboljšanje strukture

  • regeneraciju već oštećene kose

U salonu lepote Miss možete uraditi tretman Brazilskog feniranja sa upotrebom najkvalitetnijih preparata svetski poznatih proizvođača.