manikir

Cena tretmana:

Manikir 900
Trajni frenč 1600
Gel lak na rukama 1350
Manikir + gel lak 1800
Mazanje noktiju 250
Nadogradnja noktiju 1800
Izlivanje noktiju 1900
Skidanje gela 550

MANIKIR

Ruke mnogo govore o našoj ličnosti, starosnoj dobi, životnom stilu i još o mnogo stvari. Prvi utisak možemo ostaviti samo jednom ali je važno istaći, jer nikada ne znate kada će vam prvi susret sa nekim možda promeniti život, zar ne? Zato je potrebno da uvek budemo doterane, „skockane“ i sređene. Razmislite o tome koliko ruke govore o vama, i posvetite im pažnju koju definitivno zaslužuju.

Pravilna nega ruku i noktiju, mnogo je više od lične higijene. Medicinski manikir je neophodan, upravo iz razloga jer su naše ruke izložene neprekidno raznim štetnim uticajima, kao što su mehanički i hemijski uticaji. Vaša dama će se postarati da vaše ruke i nokti dobiju posebnu potrebnu negu i da izgledaju zdravo, negovano i uredno. Biće uočene sve promene na vašim noktima, zatim će biti uklonjene a vaši nokti oblikovani u skladu sa aktuelnim trendovima.

Na kraju, reći ćemo da posle ovog tretmana, bilo da ste samo u običnom svakodnevnom kontaktu sa ljudima, ili radite posao uz pomoć svojih ruku, više nećete morati razmišljati da li su štetni vremenski uticaji ili posao koji obavljate ostavili neki neželjeni trag, jer će ih medicinski manikir u potpunosti ukloniti, a vaše ruke biti kao nove.

« 1 of 2 »