masaza

Cena tretmana:

MASAŽA RELAX-MUŠKARCI 45 min.

1050

MASAŽA RELAX- ŽENE 45 min.

975

MASAŽA RELAX-MUŠKARCI 60 min.

1400

MASAŽA RELAX- ŽENE 60 min.

1300

MASAŽA PARCIJALNA - MUŠKARCI 15 min.

375

MASAŽA PARCIJALNA -ŽENE 15 min.

325

MASAŽA PARCIJALNA - MUŠKARCI 30 min.

750

MASAŽA PARCIJALNA - ŽENE 30 min.

650

LIMFNA DRENAŽA 15 min.

375

LIMFNA DRENAŽA 30 min.

750

LIMFNA DRENAŽA 60 min.

1500

REFLEKSOTERAPIJA STOPALA 15 min.

400

MASAŽA

Salon lepote Miss Vam pruža širok izbor masaža:

  • relaks masaža,

  • anticelulit program,

  • klasična higijenska masaža, 

  • terapeutska masaža,

  • refleksoterapija stopala,

  • manuelna limfna drenaža,

  • masaža trudnica.

Salon lepote Miss Vam nudi idealno rešenje ukoliko imate problem sa lošom cirkulacijom, ako ste hronično iscrpljeni ili imate nemiran san. Masaža je veoma blagotvorna ako osećate bolove u nogama, rukama, ramenima, vratu ili leđima.

I ne zaboravite!!! Izazvani dodirom, milioni receptora u koži šalju signale mozgu koji reaguje podsticajno na lučenje endorfina, hormona sreće i dobrog raspoloženja. Upravo zato masaža snažno deluje na nervni sistem.

Poseban akcenat stavljamo na ANTICELULIT masažu po kojoj smo i prepoznatljivi. ANTICELULIT masaža je  tretman  za zdravlje jer vrlo efikasno čisti organizam od toksina. Tako očišćeni, osećamo se svežije i poletnije. U prilog tome govore i pozitivni komentari naših klijentkinja da su posle tretmana raspoloženije i veselije.

Nedostatak kretanja, stres i nepravilna ishrana su tri osnovna faktora koja utiču na brz i uporan nastanak celulita. Usled „brzog načina života“ promene na našem telu iz dana u dan bivaju vidljivije i kao takve pospešuju osećaj nezadovoljstva sopstvenim izgledom.

Mi želimo da umanjimo Vašu napetost i nivo štetnih (stresnih) hormona u organizmu. Jer, drage dame i gospodo, mi želimo da Vas vidimo srećne! Vi odlučujete da li će masaža biti parcijalna ili želite da relaksirate čitavo telo i opustite svaki mišić!

Salon lepote Miss je pravo mesto za preporod Vašeg tela.